Gelijkwaardigheidsverklaring beschikbaar voor Aquarea H Generatie modellen
Aircologic biedt u een totaalpakket aan airconditioning-, montage- en luchttechnische installatiecomponenten. Desgewenst kunnen wij ook het juiste advies, project- en technische ondersteuning, installatietekeningen en het inbedrijfstellen verzorgen.
panasonic, airco, airconditioning, montage, luchttechnische materialen, advies, ondersteuning
16468
post-template-default,single,single-post,postid-16468,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Gelijkwaardigheidsverklaring beschikbaar voor Aquarea H Generatie modellen

Gelijkwaardigheidsverklaring beschikbaar voor Aquarea H Generatie modellen

De eerste modellen van de Aquarea H Generatie van Panasonic heating & cooling systems zijn gecertificeerd. Voor deze modellen is een gelijkwaardigheidsverklaring beschikbaar, waardoor uw EPC-berekening voortaan nog lager uitvalt.

Aquarea H GeneratieHet wordt nu nog makkelijker om de EPC eis te voldoen dankzij een combinatie van een hoge COP waarde en een lage hulpenergie. De beschikbaarheid van een gelijkwaardigheidsverklaring voor de modellen biedt grote voordelen voor woningeigenaren, projectontwikkelaars en aannemers. Zo kunnen woningcorporaties de verklaring gebruiken om het energielabel van woningen te verbeteren. De verklaring is beschikbaar voor nieuwbouwwoningen, maar kan ook worden gebruikt om bestaande bouw energiezuinig te maken.

Door de modellen uit de efficiënte H Generatie Aquarea reeks te combineren met zonnepanelen van Panasonic is het mogelijk een woning energieneutraal te maken. De zonnepanelen leveren een zeer hoge opbrengst, terwijl zij slechts een beperkt oppervlakte in gebruik nemen. Hierdoor kan een hoge energieopbrengst worden gegenereerd. Zo leveren de Panasonic zonnepanelen bij een gelijk hoeveelheid m2 27% meer vermogen dan andere zonnepanelen.